blog-logo

Organizația Salvați Copiii dotează cu aparatură medicală un spital din Făgăraș

Organizația Salvați Copiii dotează cu aparatură medicală un spital din Făgăraș

Organizatia Salvati Copiii intensifica programul de dotare a spitalelor din Romania cu echipamente si aparatura esentiale unui act medical cat mai sigur, in contextul pandemiei de COVID-19 si echipeaza de urgenta doua unitati din Petrosani si Fagaras, ai caror medici au accesat Fondul de urgenta deschis de organizatie.

Achizitionarea materialelor de protectie si a echipamentelor medicale a necesitat o investitie totala de 47.700 lei, ce a fost realizata cu sprijinul Libris.ro.

In perioada pandemiei de COVID-19, din 15 martie pana in prezent, la Maternitatea din Petrosani s-au nascut 87 de copii, dintre care 14 prematuri si alti 10 cu malnutritie fetala, categorii extrem de vulnerabile si care necesita un mediu protejat si interventie medicala cu aparatura performanta.

Fondul de urgenta pentru sprijinirea imediata a sistemului medical ramane deschis: RO43RNCB0071011434790083, unde sunt centralizate contributiile companiilor si ale tuturor celor care pot sa sprijine intarirea sistemului medical romanesc.

Persoanele fizice care vor sa ajute pot dona online pe site-ul Salvati Copiii.

Fiecare contribuabil poate, de asemenea, ajuta prin mecanismul de redirectionare a 3,5% din impozitul pe venit pana pe 30 iunie 2020. Procedura este foarte simpla si nu costa nimic. Formularul se poate completa si trimite inclusiv online: https://www.salvaticopiii.ro/redirectioneaza. Fondurile astfel colectate vor fi folosite de Salvati Copiii pentru intarirea capacitatii sistemului medical romanesc.

Salvati Copiii Romania este o organizatie neguvernamentala, de utilitate publica, non-profit, care promoveaza din 1990 drepturile copilului in Romania, in acord cu Conventia Natiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului. Este membru al Save the Children, cea mai mare organizatie independenta din lume de promovare a drepturilor copiilor, ce cuprinde 28 de membri si desfasoara programe in 120 de tari.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate