blog-logo

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și violență în familie

Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și violență în familie

Polițiști din cadrul Secției 3 Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,violența în familie” și ,,distrugere”.

,,În fapt, la data de 15 iunie 2020, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al  unor discuții contradictorii, concubinul său ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la domiciliul comun.

Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 14 iunie a.c., bărbatul în cauză, ar fi deteriorat prin lovire, ușa de acces a locuinței.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

 În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate