blog-logo

publicitate

Povestea fostului jucător de la FC Brașov care și-a deschis o clătitărie în centrul orașului (FOTO)

Povestea fostului jucător de la FC Brașov care și-a deschis o clătitărie în centrul orașului (FOTO)

Fostul mijlocaș al Brașovului, Vasile Ghindaru, 42 ani, a demarat o afacere cu clătite în centrul orașului de la poalele Tâmpei. În spatele lui, stă o carieră sinuoasă, cu titlul neoficial de „cel mai mare ratangiu al campionatului”, patru ani fără gol marcat, transferuri ratate la Rapid, Steaua și Kiev, plus o dublă istorică împotriva lui Inter Milano. Și opt ani de muncă în construcții în Irlanda, scrie Gazeta Sporturilor.

În mijlocul centrului istoric al Brașovului, aproape de Piața Sfatului, o mică terasă la care se servesc diferite sortimente de clătite îi face să tresară pe clienții microbiști sau apropiați de lumea fotbalului. La tejghea apare deseori o figură familiară în orașul de la poalele Tâmpei, un nume care, în anii ’90-2000, făcea parte din galeria copiilor teribili și neliniștiți ai Ligii 1: Vasile Ghindaru.

Alte articole:   Kids Tâmpa Brașov U15, victorie în prima manșă din semifinalele Cupei României

Fost mijlocaș de la FC Brașov, Astra, Petrolul, U Cluj sau Chiajna, Vasile Ghindaru și-a pus ghetele în cui în 2012, a lucrat apoi șapte ani în Irlanda, iar la începutul acestui an, chiar înainte de declanșarea pandemiei, a revenit acasă spre a se lansa în business-ul cu gust dulce-sărat.

A făcut-o împreună cu nepotul său, Cătălin, care i-a lansat ideea de a pune pe picioare în țară afacerea „Extrabite”, un brand pe care l-a dezvoltat întâi în Olanda, iar acum l-au adus în România.

Continuarea, AICI.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.