blog-logo

publicitate

Filarmonica Brașov inaugurează Bastionul Artiștilor

Filarmonica Brașov inaugurează Bastionul Artiștilor

Dacă pe 3 august 1967 Filarmonica de Stat Gh. Dima susținea primul concert simfonic în aer liber din Bastionul Țesătorilor în cadrul programului estival de concerte și reprezentații teatrale, iată că în 2020, mai precis miercuri 17 iunie de la ora 19.00, aceeași entitate, astăzi Filarmonica Brașov, va inaugura stagiunea estivală din același bastion, (re)denumit Bastionul Artiștilor.

Expresia sonoră și performanța artiștilor în acest spațiu de manifestare a muzicii va încânta publicul. Programul ales pentru acest moment – „Muzica apelor” de G. Fr. Haendel, este conceput într-o armonie ce evidențiază barocul muzical al compozitorului etalon Georg Friedrich Händel, muzician ce a contribuit la evoluţia artei sonore în drumul său către clasicism.

Concertul este susținut de Orchestra Simfonică (in varianta restransa) sub bagheta maestrului OVIDIU-DAN CHIRILĂ, dirijorul Filarmonicii Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   FOTO Cozi la colegiile din Brașov pentru înscrierea la examenele pentru verificarea cunoștințelor de limbă modernă

Leave a Reply

Your email address will not be published.