blog-logo

Marcel Ciolacu acuză Guvernul de manipularea numărului de infecții cu coronavirus

Marcel Ciolacu acuză Guvernul de manipularea numărului de infecții cu coronavirus

Premierul Ludovic Orban a respins acuzaţiile de manipulare a datelor privind pandemia de coronavirus pe care le-a adus Guvernului liderul PSD, Marcel Ciolacu, potrivit news.ro.

,,Să lansezi o asemenea acuzaţie fără nicio dovadă, reprezintă un gest iresponsabil şi un act profund imoral”, a afirmat premierul.

,,Tot procesul de diagnosticare este coordonat de MS şi de INSP, diagnosticarea se face la nişte centre acreditate care sunt în spitale dintre care unele sunt în subordinea autorităţilor locale (…) Toate datele care sunt date publicităţii sunt reale, reprezintă adevărul. Din păcate, în ultimele 4 zile constatăm o creştere. (…) Să lansezi  o asemenea acuzaţie fără nicio dovadă, reprezintă un gest iresponsabil şi un act profund imoral pentru că face parte dintr-o campanie a PSD instrumentată de PSD care urmăreşte exact să-i determine o oameni să nu respecte regulile. Parcă vor să le facă rău oamenilor numai ca să câştige ei politic, numai ca să obţină câştig electoral electoral. Este un comportament inacceptabil, un comportament pe care-l resping categoric şi pe care-l condamn public. Virusul este un  pericol, virusul se răspândeşte în comunitate”, a declarat premierul.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.