blog-logo

CFR Călători repune în circulație mai multe trenuri

CFR Călători repune în circulație mai multe trenuri

CFR Călători repune în circulație, începând de luni, mai multe trenuri care au fost temporar suspendate în lunile martie și aprilie 2020 pentru respectarea măsurilor emise de autorități cu privire la virusul SARS-CoV-2.

Potrivit unui comunicat al companiei, între aceste trenuri se regăsesc și trenuri internaționale care, până la obținerea acordului de circulație în trafic internațional de la administrațiile feroviare europene partenere, se repun în circulație în trafic național în corelație cu cerințele de trafic.

CFR Călători recomandă pasagerilor să folosească toate trenurile puse la dispoziție de CFR Călători, să nu aleagă doar trenurile de la orele de vârf

Astfel, începând din 15 iunie, vor fi repuse în circulație trenurile: IR 72 București Nord -Timișoara Nord, IR 74 Brașov – Arad, IR 75 Arad – Brașov, IR 367 Cluj Napoca – Brașov, IR 401 Iași – București Nord, IR 402 București Nord – Iași, IR 1591 București Nord – Dr Turnu Severin, R 5413 Adjud – Suceava Nord, R 5414 Bacău – Adjud, R 5003 București Nord – Buzău, R 5008 Buzău – București Nord (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), R 7040 Mogoșoaia – București Nord (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), R 9344 Giurgiu – Videle (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale).

Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie

Tot din 15 iunie vor mai fi repuse în circulație trenurile: R 9345 Videle – Giurgiu (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), R 5501 Pașcani – Suceava Nord (nu circulă în zilele de duminică și sărbători legale), R 5524 Târgu Neamț – Pașcani, R 5525 Pașcani – Târgu Neamț, R 5730 Cacica Hm. – Suceava (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), R 5731 Suceava – Cacica Hm. (nu circulă în zilele de sâmbătă, duminică și sărbători legale), R 6404 Iași – Bârlad (nu circulă în zilele de sâmbătă), R 6405 Bârlad- Iași (nu circulă în zilele de sâmbătă), R 3541 Odorhei – Cristur Hm (nu circulă în zilele de duminică), R 3544 Cristur Hm – Odorhei (nu circulă în zilele de duminică).

Alte articole:   Cardurile sociale pot fi folosite şi în Lidl, din 10 august

De asemenea, din 14 iunie și-a reluat circulația trenul R 5508 Suceava Nord – Pașcani, iar din 16 iunie trenul IR 366 Brașov – Cluj Napoca. CFR mai recomandă călătorilor cumpărarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații și pentru a putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat.

Totodată, CFR Călători permite familiilor, persoanelor care locuiesc/lucrează împreună să ocupe locuri alăturate. În schimb, persoanele care nu fac parte din aceste categorii pot cumpăra locuri distanțate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.