blog-logo

Care sunt condițiile la examinarea teoretică pentru permisul auto

Care sunt condițiile la examinarea teoretică pentru permisul auto

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor a anunțat condițiile în care candidații care la proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere sau a unor categorii ale acestuia.

Reluarea activității de examinare la proba teoretică se face începând cu data de 15.06.2020, cu respectarea tuturor măsurilor de protecție și distanțare socială, în vederea limitării răspândirii noii forme de coronavirus, care determină boala COVID-19.

„Susținerea probei teoretice/accesul în sala de examen se va efectua exclusiv în baza unei programări online. Programările online vor putea fi efectuate pe site-ul https://www.drpciv.ro/ (secțiunea „Înregistrare dosar examinare”). Accesul în sediul Serviciului va fi permis cu maxim 5 minute înainte de ora programării, pentru a evita așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului. Depășirea acestei ore atrage după sine anularea programării, urmând ca testarea/înregistrarea să se efectueze doar în baza unei noi înscrieri în aplicația informatică. La desfășurarea probei teoretice, candidații vor avea asupra lor actul de identitate și dosarul de examinare”, a precizat șeful serviciului,
comisar-șef de poliție Matei Marian-Victor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   17 octombrie - Ziua Patrimoniului Cultural Imaterial

Leave a Reply

Your email address will not be published.