blog-logo

Weekendurile de acasă – idei despre cum să-ți petreci weekendurile și să te încarci de energie deși nu pleci nicăieri

Weekendurile de acasă – idei despre cum să-ți petreci weekendurile și să te încarci de energie deși nu pleci nicăieri

Weekend la Budapesta. Apoi, peste două săptămâni, un city-break la Viena. Poate și o oprire la Berlin până în toamnă. Plus Grecia, insule, două săptămâni. Departe de lumea dezlănțuită. Thailanda de Revelion. Și poate o oprire în Dubai prin februarie. Pentru mare parte dintre noi cam așa arăta un an obișnuit.

Cumva făceam rost de buget, de gașcă, de super-oferte. Cel mai probabil ne vom întoarce la această realitate destul de curând, însă, până atunci, ce ne facem cu weekendurile petrecute acasă?

Am ales să împărțim acest articol în două zone de inspirație.

Pentru cei care au acces la o terasă ori la o grădina și pentru cei care locuiesc la bloc, cu spațiu limitat de mișcare.

Alte articole:   Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata

Este foarte important ca în perioada aceasta de dinamică limitată, să reușim să socializăm, să ne relaxăm în aer curat, să ne deconectăm și, de ce nu, să rezolvăm o parte din acele proiecte pe care le-am tot amânat.

Pentru cei care nu au acces la o zonă verde proprie – precum o grădina sau chiar o terasă, am găsit următoarele variante de petrecere a timpului liber.

Împarte orele de weekend în calupuri de relaxare, așa cum orele din cursul săptămânii sunt împărțite în calupuri de productivitate.

Tip: la final de lună, setează-ți obiective de relaxare. Dai astfel un nou sens expresiei – “trăieșți pentru weekend”.

  • Dacă eșți ambițios, setează un proiect de amenajare apartament și ține-te de el în weekendurile care urmează.
  • Sport – sâmbătă și duminică, în cazul în care în timpul îți permite, setează-ți o rutină de mișcare. Fie că alergi, fie că urci scările blocului, fie că urmărești programe de pilates de pe YouTube, include mișcarea în rutină de weekend.
  • Ieși la plimbări în parcuri – fie pe seară, fie după masă de prânz. Alege un film interesant sau o carte pe care o amani de mult.
Alte articole:   Accident pe DN1, la ieșirea din Vlădeni spre Perșani

În ceea ce îi privește pe norocoșii care au o grădina, atunci puteți lua în considerare recomandările de mai sus – cu mai mult spațiu pentru sport (e de preferat să îl faceți în aer liber).

  • La fel, gătitul, grătarele sau mesele sub cerul albastru sunt o varianta foarte plăcută.
  • Dacă ai spirit de bricoleur poți începe planificarea schimbării la față a casei cu profile decorative de exterior– poți da chiar și un telefon experților că să te interesezi ce presupune un asemenea proiect.
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate