Inundații la Brașov. Bilanțul ultimelor 12 ore VIDEO

Inundații la Brașov. Bilanțul ultimelor 12 ore VIDEO

Noapte albă pentru angajații de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, cares-au luptat să diminueze pagubele provocate de inundații, să scoată apa șin curțile și casele oamenilor.

„În ultimele 12 ore în urma manifestării fenomenelor hidrometeorologice au fost inundate mai multe gospodării și străzi din 11 localităti din județ (Teliu, Săcele, Budila, Hărman, Sânpetru, Părău, Bod, Mândra, Râușor, Făgăraș, Sâmbăta de Sus)”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, maior Ciprian Sfreja.

Pentru înlăturarea efectelor produse în urma inundațiilor, pompierii brașoveni au acționat pe parcursul întregii nopți în sprijinul populației și administrației publice locale pentru evacuarea apei din gospodării și din subsolurile mai multor locuințe.

Alte articole:   05.08.2020 Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a ajuns la 3413 în județul Brașov. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 91 de cazuri noi

Totodătă s-a mai intervenit și pentru înlăturarea unor copaci căzuti (în municipiul Brașov – Piata Sf. Ioan și pe DN 13 – Pădurea Bogății).

Important de precizat este faptul că în niciuna dintre situațiile gestionate nu s-au înregistrat victime și nicio persoană nu a avut nevoie de asistență medicală.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate