blog-logo

Înscrierea la Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” se face și online

Înscrierea la Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” se face și online

În această perioadă, iubitorii de carte, care vor să se înscrie la Biblioteca Judeţeană “George Bariţiu” o pot face şi online.

Brașovenii care vor să se înscrie la Biblioteca Județeană George Barițiu o pot face direct pe site-ul instituției. Asta, cu atât mai mult cu cât suntem încă în stare de alertă şi este necesar să respectm anumite reguli de prevenire a îmbolnăvirilor cu coronavirus.

„Este un spaţiu special. Se poate intra pe pagina noastră de internet bjbv.ro. Acolo este un link în care sunt explicaţi şi paşii care trebuie făcuţi. De fapt, e o autentificare rapidă, utilizatorul îşi înscrie datele de contact. Această înscriere online se face mai ales pentru a nu se pierde foarte mult timp atunci când se vine la bibliotecă pentru permis şi pentru semnarea contractului şi facilitatea principală este că este gratuită, urmând ca ulterior, probabil, să fie reglate şi chestiuni legate de eventualele taxe”, a spus directorul Bibliotecii Judeţene George Bariţiu, Daniel Nazare.

Cei care se înscriu, primesc un mail de confirmare după care pot merge în cea mai apropiată filială pentru a-şi ridica permisul. Apoi, pot suna la bibliotecă să-şi rezerve volumele dorite, aşa cum este posibil împrumutul de carte în această perioadă. Bibliotecarul vă va spune în ce zi puteţi veni după carte şi la ce oră.

Alte articole:   Taxa pentru plăcuțele de înmatriculare poate fi plătită prin ghiseul.ro, fără autentificare

Serviciul de împrumut de carte este funcţional de câteva săptămâni, în filialele bibliotecii şi în sediul central. Până acum, potrivit directorului instituţiei, au fost mii de volume care au fost restituite şi împrumutate, în aceste filiale şi secţia Împrumut, din Livadă.

De asemenea, reprezentanții bibliotecii transmit că, Filiala numărul 4, situată pe Str. Berzei nr.2, este închisă pentru inventar  până pe 30 iunie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov