blog-logo

Cod portocaliu de vreme severă, la Brașov!

Cod portocaliu de vreme severă, la Brașov!

Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod portocaliu de grindină, cantități însemnate de apă, intensificări puternice ale vântului și vijelii, valabil pentru județul Brașov. Va intra în vigoare la ora 15.00 și va expira la noapte, la ora 2.00.

În după-amiaza zilei de sâmbătă (13 iunie) și în prima parte a nopții de sâmbătă spre duminică (13/14 iunie), în Moldova, Transilvania, Maramureș, nordul Crișanei local în Muntenia și zonele de munte vor fi perioade cu averse torențiale, grindină de dimensiuni medii și mari, vijelii, intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 70…80 km/h) și frecvente descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și pe arii restrânse 50…80 l/mp.

Alte articole:   Un individ, probabil drogat, fără permis, a făcut prăpăd în Cartierul Noua FOTO & VIDEO

Totodată, până marți dimineața, la ora 10.00, în vigoare este un cod galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru toată țara. În cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, grindină și vijelii. Cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și pe arii restrânse 40…60 l/mp.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate