blog-logo

Alpinist utilitar, mort la Codlea

Alpinist utilitar, mort la Codlea

Un bărbat a murit după ce a căzut de la înălțime. Omul lucra la unul dintre blocurile de pe strada Lungă din Codlea, de lângă Lidl.

Blocul este vechi, din cărămidă, construit înainte de 1989. Lucrările pe care le făcea alpinistul erau la o cornișă. El și-a asigura coarda de un căprior de la acoperiș, dar se pare că nu a apucat să o ajusteze ca lungime, moment în care cornișa s-a prăbușit cu el, muncitorul zdrobindu-se în fața intrării în bloc.

Polițiștii au ajuns la fața locului și au împrejmuit locul nenorocirii, pentru efectuarea cercetărilor.

„La data de 13 iunie 2020, în jurul orei 10.00, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 35 ani, care desfășura lucrări la fațada unui imobil amplasat pe raza municipiului Codlea, a fost implicat într-un accident de muncă. Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că bărbatul în cauză, în timp ce se afla în timpul programului de lucru, s-ar fi precipitat de la etajul 3 al clădirii. Cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul persoanei. Cadavrul urmează să fie ridicat si transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Brașov în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului. Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului de muncă”, a declarat, pentru newsbv.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent de poliție Nadia Olaru

Alte articole:   Primarul din Sânpetru, incompatibil?!

Foto: Arhivă

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate