blog-logo

Şeful mascaţilor şi un poliţist de la rutieră au salvat viaţa unei şoferiţe

Şeful mascaţilor şi un poliţist de la rutieră au salvat viaţa unei şoferiţe

O femeie în vârstă de 54 ani, care conducea un autoturism pe raza localității Sânpetru, pe fondul unor afecțiuni medicale, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit o stație destinată mijloacelor de transport în comun.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto. La fața locului a ajuns în scurt timp agentul de poliție Maftei Alexandru-Ionuț, din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara – Postul de Poliție Sânpetru,  care a constatat că femeia nu prezintă semne vitale.

Acesta a solicitat telefonic sprijinul unui echipaj medical pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale victimei, precum și sprijin din partea polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul Rutier.

Alte articole:   Am luat iarna prin suprindere...

Imediat, la locul producerii evenimentului rutier, a intervenit şi comisar-șef de poliție Chiriță Mihai, șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, care, fiind în timpul liber, se deplasa către domiciliu. 

Agentul de poliție Maftei Alexandru-Ionuț i-a sprijinit gâtul și i-a fixat capul victimei, în timp ce comisar-șef de poliție Chiriță Mihai a început efectuarea manevrelor de resuscitare, respectiv masaj cardiac, în urma cărora femeia și-a revenit pentru scurt timp, ulterior pierzându-și din nou cunoștința.

„Colegii noștri au continuat manevrele de resuscitare până la sosirea echipajelor medicale, care au preluat victima și au transportat-o la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cei doi polițiști au acționat exemplar, intervenția lor contribuind la salvarea vieții femeii”, a precizat prutătorul de cuvâtn al IPJ Brașov, comisar Alina Maria Ivan.

Alte articole:   Poveste de viață... Iulian Năstase, prizonier de război, un țăran român cu școală

Comisarul-șef de poliție Chiriță Mihai, în vârstă de 35 ani, este șeful Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov din anul 2018 și absolvent al Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.

Agentul de poliție Maftei Alexandru-Ionuț, în vârstă de 27 ani, este ajutor șef de post la Postul de Poliție Sânpetru, fiind absolvent al Școlii de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate