Centrul Medical Maria, Sânpetru: „Situațiile de criză impun reacții rapide”

Centrul Medical Maria, Sânpetru: „Situațiile de criză impun reacții rapide”

„Impreuna cu autoritatile implicate in lupta contra epidemiei implementam toate masurile necesare pentru a asigura ingrijirea cat mai eficienta a pacientilor si protejarea personalului implicat in activitatea Centrului Maria, implicand in acest efort toate resursele de care dispunem, atat din punct de vedere financiar cat si uman”, precizează Florin Guran, directorul Centrului Medical Maria din Sânpetru.

In contextual actual, centrul se confrunta cu un numar considerabil de pacienti infectati cu noul coronavirus. „Printre toate masurile luate pentru limitarea extinderii infectarii si tratarea celor deja infectati in curand intentionam sa implementam o noua metoda prin care incercam efectele terapiei hiperbare in tratarea infectiei cu virusul SARS-CoV-2”, spune Guran.

Acesta a ținut să multumească tuturor celor care s-au implicat in sprijinirea activitatii centrului: „angajatilor si familiilor care au inteles situatia si au facut eforturi care rar se mai fac in aceste vremuri, apartinatorilor care ne-au aratat incredere si ne-au sustinut, personalului medical extern care s-a implicat in sprijinirea activitatii pe care o efectuam in situatia de a fi devenit, fara a ne fi dorit vreodata asta, spital suport Covid”.

Trebuie remarcat faptul că aparţinătorii pacienţilor internaţi la Sânpetru au optat pentru menţinera internării la acest pentru şi nu pentru transferul acestora la un spital de stat. În plus, ei au solicitat stabilirea unor căi de comunicare cu pacienţii internaţi, prin whatsapp sau alte metode, pe perioada cât sunt izolaţi şi sub tratament specific.

Alte articole:   Tătaru: ,,Luăm în discuție creșterea numărului de echipaje din cadrul serviciilor medicale de urgență prespitalicească''
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate