blog-logo

Arafat: ,,Dacă spunem că totul se întoarce la normalitatea dinaintea virusului, eu cred că aici comitem o greşeală majoră, pe care s-ar putea să o plătim foarte serios”

Arafat: ,,Dacă spunem că totul se întoarce la normalitatea dinaintea virusului, eu cred că aici comitem o greşeală majoră, pe care s-ar putea să o plătim foarte serios”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, afirmă că nu se poate vorbi despre o relaxare totală a măsurilor de prevenire a infecţiilor cu coronavirus, având în vedere că nu există încă o scădere constantă a numărului de cazuri noi, potrivit g4media.ro.

,,Dacă lăsăm totul şi spunem că totul se întoarce la normalitatea de înaintea virusului, eu cred că aici comitem o greşeală majoră pe care s-ar putea să o plătim foarte serios.

Dacă spune cineva că am trecut cu totul şi că totul este ok, acel cineva nu este informat. La acest moment, încă situaţia este sub control, mai bine decât înainte, dar nu putem să zicem că am ajuns la faza în care să spunem că totul este ok şi nu mai avem răspândire, nu mai avem infectare, nu mai avem persoane care să se infecteze în comunitate, nu mai avem focare”, a spus Arafat la TVR.

Alte articole:   VIDEO Raed Arafat: ,,Atenție! În mall, la magazinele alimentare nu se poate intra decât pe baza certificatului verde, adică vaccinat sau trecut prin boală''

,,Dacă situaţia nu este stabilă, unele măsuri trebuie să se prelungească. Nu putem renunţa la măşti, nu putem renunţa la anumite măsuri încă de restricţie care vor trebui să fie în continuare aplicate. Locurile unde vin foarte mulţi în zone închise, asta nu trebuie să fie permis, cum o să facem acest lucru? Dacă sunt soluţii, e foarte bine, dar care sunt soluţiile?”, a mai pus şeful DSU.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.