blog-logo

publicitate

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut concubina până a bagat-o în spital

Un bărbat a ajuns în arest după ce și-a bătut concubina până a bagat-o în spital

Lucrători din cadrul Poliției Orașului Zărnești efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

În fapt, la data de  07.06.2020, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat din localitatea Vulcan, județul Brașov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în timp ce aceștia se aflau la domiciliul comun.

În urma acestui incident, femeia  a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile.

De asemenea, în baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut  pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarul penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   ANM: Vremea se va răci semnificativ, în următoarea perioadă

Leave a Reply

Your email address will not be published.