blog-logo

Paznic băut cu armă de vânătoare asupra lui, prins de polițiști

Paznic băut cu armă de vânătoare asupra lui, prins de polițiști

La data de 07 iunie, în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care se deplasa pe raza localității Recea, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate, cadrele de poliție au identificat conducătorul auto ca fiind un bărbat în vârstă de 53 ani din municipiul Făgăraș, județul Brașov, paznic de vânătoare în cadrul unei asociații de vânătoare.

Acesta a fost testat din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur. În consecință bărbatul a fost sancționat contravențional, iar ca măsură complementară, i-a fost reținut permisul de conducere.

În continuarea verificărilor, polițiștii au procedat la verificarea interiorului autoturismului, iar pe bancheta din spate a fost identificată o armă de vânătoare care avea montată o lunetă, un încărcător și 3 cartușe cu glonț.

La solicitarea cadrelor de poliție, bărbatul în cauză nu a putut prezenta autorizația de vânătoare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”tentativă de braconaj cinegetic”, dosar instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Un bărbat s-a ales cu dosar penal și a ajuns și în arest

Leave a Reply

Your email address will not be published.