blog-logo

Teatrul „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov, Filarmonica Brașov și Teatrul „Arlechino” își reiau spectacolele, dar în aer liber

Teatrul „Sică Alexandrescu”, Opera Brașov, Filarmonica Brașov și Teatrul „Arlechino” își reiau spectacolele, dar în aer liber

Teatrul Sică Alexandrescu, Opera Brașov, Filarmonica Brașov și Teatrul „Arlechino” își vor relua spectacolele, dar acestea se vor desfășura în aer liber.

Cele patru instituţii vor organiza spectacole la Bastionul Țesătorilor și în Piața Sfântul Ioan, potrivit viceprimarul Brașovului, Costel Mihai.

Ne-am propus ca spectacolele să înceapă de săptămâna viitoare. Deja a solicitat conducerilor celor patru instituții să aibă regulamente interne prin care să se stabilească cum se va desfășura activitatea artistică”, a spus viceprimarul Brașovului.

Evenimentele vor fi organizate cu respectarea Ordinului comun al ministrului Culturii și al Ministrului Sănătății în care sunt precizate toate măsurile ce trebuie luate de organizatorii evenimentelor culturale.  

Alte articole:   O nouă ediție "Sportul pentru toți". 40.000 de euro nerambursabili, pentru școlile din Brașov

Unde putem vedea spectacolele

Teatrul „Sică Alexandrescu” – Bastionul Țesătorilor

Vor avea acces aproximativ 70 de persoane. Vor fi câte două spectacole pe săptămână, în zilele de week-end, începând cu ora 20.00. Piesele de teatru vor fi stabilite astfel încât să fie respectate măsurile impuse de autoritățile centrale.

Opera Brașov – Piața Sfântul Ioan

Va fi montată o scenă cu instalație performantă de sunet și cu sistem de lumini. Zona destinată spectatorilor va fi delimitată, cel mai probabil cu un gard. Se vor monta scaune la o distanță de 2 m unul de celălalt.

Opera Brașov va avea două spectacole pe săptămână, unul sâmbăta, de la ora 20.00, iar celălalt într-o zi lucrătoare, de la ora 11.00.

Alte articole:   Asigurarea obligatorie împotriva dezastrelor naturale va putea fi plătită prin Ghișeul.ro

Filarmonica Brașov – Piața Sfântul Ioan

Va avea câte două concerte pe săptămână. Ambele vor începe la ora 19.00.

Teatrul „Arlechino”

Vor avea câte un spectacol sâmbăta și duminica. Ambele vor începe la ora 11.00.

Spectacolele tuturor instituțiilor vor fi amânate dacă va ploua.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.