blog-logo

Fostul lider al PNL Săcele, Andrei Kadas, bun de plată în procesul intentat Primăriei

Fostul lider al PNL Săcele, Andrei Kadas, bun de plată în procesul intentat Primăriei

Fostul președinte al PNL Săcele și consilier județean, Andrei Kadas, este bun de plată după ce a pierdut procesul intentat Primăriei Săcele, într-un proces penbil, prin care ex-liberalul dorea să fie ascunse săcelenilor ordinele pe care le dădea consilierilor locali PNL de a bloca proiectele administrației locale.

Reamintim că, anul trecut, primarul Municipiului Săcele, Virgil Popa (PSD), a publicat o scrisoare deschisă prin care anunța locuitorii din cartierele Turcheș și Baciu despre blocarea unor proiecte de către consilierii locali ai PNL Săcele, la ordinul lui Kadas, în cadrul unei întâlniri la orele nopții la sediul PNL Săcele.

Era vorba despre contractarea unui credit pentru a realiza lucrări de canalizare pentru 13 străzi în Baciu, reabilitarea și modernizarea clădirii Clubului Elevilor Săcele, reabilitarea și modernizarea clădirii Bibliotecii Municipiului Săcele.

Alte articole:   VIDEO Roxana Mînzatu nu mai candidează pentru un nou mandat în Camera Deputaților

În 19 decembrie 2019, instanța a decis că Kadas nu are dreptate: „Respinge ca neînemeiată cererea formulată, de reclamantul Kadas-Iluna Andrei Marius, în contradictoriu cu Primarul Mun. Săcele Popa Virgil, şi Primăria Mun. Săcele. Cu apel în 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria Braşov”.

La finalul lunii trecute, magistrații au admis „cererea de completare a hotărârii formulată de pârâtul Primarul Municipiului Săcele în contradictoriu cu reclamantul Kadas-Iluna Andrei, şi în consecinţă: Dispune completarea dispozitivului în sensul că obligă reclamantul la plata către pârât a sumei de 5355 lei cu titlu de cheltuieli de judecată”

Distribuie dacă îți place!
  1. Din ce plateste ? Săracul, ca e somer. Poate îl pune pe Tudose sa mai facă niște manevre pe la Primarii.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.