blog-logo

Nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Află unde sunt punctele de colectare!

Nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice. Află unde sunt punctele de colectare!

Asociația RoRec, alături de operatorii săi parteneri, a reluat serviciile de colectare a deșeurilor electrice mari și voluminoase de la domiciliu sau sedii de firme și instituții.

Astfel, RoRec organizează în luna iunie o acțiune specială de colectare a deșeurilor electrice. Aceasta face parte dintr-o amplă campanie organizată cu ocazia Zilei Mediului în peste 20 de județe din țară, de la toți cei care au adunat, în ultimele luni de izolare, deșeuri de care doresc să se debaraseze o pot face acum, responsabil, simplu și gratuit.

Brașovenii care au de predat deșeuri electrice sunt invitați să sune de luni până vineri – între orele 9.00-17.00, la numărul gratuit 0800.444.800 sau să plaseze o comandă de preluare pe formularul de comenzi online pe site-ul www.colecteaza.ro, unde există și o hartă interactivă a punctelor de colectare.

Alte articole:   Parcarea pe Transfăgărășan, restricţiontă pentru eliminarea cozilor  

Firmele și instituțiile care doresc să caseze echipamentele electrice și electronice în conformitate cu legislația în vigoare ce vizează managementul deșeurilor, pot da comandă atât prin TelVerde cât și on-line, pe colecteaza.ro, unde există și o hartă interactivă a punctelor de colectare.

Pentru instituții și firme se oferă documentația necesară raportărilor fiscale și juridice. Echipele operatorilor locali parteneri vor suna solicitanţii în maximum trei zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare a deșeurilor.

În cadrul campaniei se pot recicla orice fel de electronice scoase din folosință, inclusiv baterii, iar cei care vor recicla peste 30 de kg vor fi înscriși într-o tombolă care le poate aduce aparatură nouă.

Alte articole:   Accident, în această dimineață, în Braşov

Membrii echipajelor care ridică deșeurile de la domiciliu sau de la birouri operează în conformitate cu măsurile anti COVID-19: păstrează distanța minimă obligatorie față de deponenți, sunt echipați cu măști de protecție și mânuși, au mașinile dotate cu geluri și șervețele dezinfectante pe care le folosesc înainte și după fiecare preluare a unei comenzi.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.