blog-logo

Nelu Tătaru: ,,Ne gândim ca asimptomaticii să stea acasă sub supravegherea medicilor de familie”

Nelu Tătaru: ,,Ne gândim ca asimptomaticii să stea acasă sub supravegherea medicilor de familie”

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, joi, că ia în calcul ca persoanele infectate cu noul coronavirus care vor fi asimptomatice să stea acasă, în măsura în care transmiterea comunitară va fi „joasă”, potrivit Agerpres.

„Am fost la a doua perioadă de măsuri de relaxare. Nu poţi face în acelaşi timp, să creşti riscul. Am dat măsurile de relaxare. Este deja o perioadă în care sunt nişte riscuri. Dând voie în locuri libere unor persoane pe care le ştim infectate, creşte acest risc. În măsura în care vom avea transmitere comunitară joasă, gândim şi asimptomaticii acasă, sub supravegherea medicilor de familie”, a spus ministrul.

Alte articole:   Premierul Florin Cîţu - ministru interimar al Sănătăţii

„În măsura în care vedem că acel stat are rată de cazuri noi la mia de locuitori mică, gândim prin reciprocitate, să avem cu acele state anumite reguli în care să scoatem autoizolarea la întoarcere. Dar încă nu este momentul. În această perioadă analizăm momentul şi veţi vedea spre 15 iunie şi deciziile luate. (…) Da, avem cele 14 zile”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit g4media.ro.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate