blog-logo

Accident de muncă la Brașov. Un bărbat a căzut de la înălțime

Accident de muncă la Brașov. Un bărbat a căzut de la înălțime

Polițiști din cadrul Secției 1 Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ,,nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și ,,vătămare corporală din culpă”.

În fapt, la data de 03 iunie 2020, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, un bărbat, în vârstă de 57 ani, care desfășura activități de consolidare și reabilitare a unui imobil situat în Brașov, a fost implicat într-un accident de muncă.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că, bărbatul, în timp ce desfășura activitățile anterior menționate, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, suferind leziuni la nivelul capului,

Bărbatul s-a deplasat la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.

Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Oamenii legii au aplicat peste 300 de sancțiuni, duminică

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate