blog-logo

Porniți motoarele! Pregătiri pentru primul raliu post-pandemie, din județul Brașov!

Porniți motoarele! Pregătiri pentru primul raliu post-pandemie, din județul Brașov!

“Niciodată nu este prea târziu“, “se putea și mai rău“… Așa s-ar putea defini perioada de construcție a calendarului competițional FRAS pentru sezonul 2020. O perioadă de mai bine de trei luni, presărată de amânări, reprogramări și anulări. Acum însă, totul este definitivat și conform Ordinului comun al Ministerului Tineretului și Sportului și al Ministerului Sănătății, competițiile sportive în aer liber pot începe și în România, începând cu 15 Iunie 2020. 

Așadar “porniți motoarele“ este anunțul momentului pentru sportivii automobiliști din România. Campionatul Național de Viteză în Coastă programează prima etapă a sezonului pe traseul din incinta Complexului Turistic și Sportiv Cheile Grădiștei, din vecinătatea comunei Moieciu, Județul Brașov, în perioada 20 -21 Iunie 2020.

“Pregătirile pentru amenajarea traseului de concurs conform cerințelor de securitate impuse de comisiile de coastă și de securitate FRAS, sunt în curs de desfășurare. Suntem optimiști ca împreună cu inimoasa echipă a gazdelor noastre condusă de domnul Ovidiu GÂRBACEADirector general al Complexului Cheile Grădiștei, vom finaliza totul la timp.“ a declarat domnul Bela STOICAManagerul evenimentului.

“La ora când lansăm documentația tehnică pentru Cupa Cheile Grădiștei powered by TOTAL sunt, încă, în vigoare restricțiile privind prezența spectatorilor pe traseul de concurs. În acest sens încercăm să suplinim lipsa informațiilor de la fața locului prin transmisii online și live streaming în ambele zile ale concursului. Suntem încrezători că până la startul competiției noi “relaxări“ vor fi aprobate de conducerea medicală a țării. Relaxări care să permită, printre altele, și prezența spectatorilor la evenimente sportive. Indiferent de cum va fi, la ora startului vom fi pregătiți să impunem și să respectăm toate măsurile igienico-sanitare obligatorii privind prevenirea îmbolnăvirii și răspândirii noului coronavirus.“ a declarat Cristian ANDREI, Directorul organizatoric al evenimentului.

Program Cupa Cheile Grădiștei:

Sâmbătă, 20 Iunie 2020

  • 09:30 – Recunoaștere 1
  • 11:15 – Recunoaștere 2
  • 13:00 – Recunoaștere 3
  • 14:45 – Antrenament Cronometrat 1
  • 16:45 – Antrenament Cronometrat 2

Duminică, 21 Iunie 2020

  • 09:30 – Recunoaștere 4
  • 11:15 – Recunoaștere 5
  • 13:00 – Concurs 1
  • 15:00 – Concurs 2

Documente Cupa Cheile Grădiștei

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

De top în Brașov