blog-logo

publicitate

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de un bărbat din Brașov

Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de un bărbat din Brașov

Polițiști din cadrul Secției 2 Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

,,În fapt, la data de 02 iunie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 26 ani, cu privire la faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii, concubinul său, în vârstă de 32 ani, ar fi agresat-o fizic, în timp ce se aflau la locuința comună din mun. Brașov, jud. Brașov.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat, fiind dispuse măsura părăsirii temporare a locuinței și păstrara unei distanțe de minimum 200 metri față de persoana vătămată.

Alte articole:   FOTO Cozi la colegiile din Brașov pentru înscrierea la examenele pentru verificarea cunoștințelor de limbă modernă

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.