blog-logo

Fostul deputat Maria Grecea, în cabinetul ministrului Tineretului și Sportului

Fostul deputat Maria Grecea, în cabinetul ministrului Tineretului și Sportului

„Începând de saptamana trecuta, fac parte din cabinetul ministrului Tineretului si Sportului, Ionut Stroe. Prin experienta acumulata in cei 4 ani, in Comisia de Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor, sper sa pot aduce un plus in noua echipa!”, a scris Maria Grecea e pagina persoanklă de Facebook.

Ea va fi consilier pe tot ce înseamnă partea de finanțare, atragerea de fonduri pentru partea de sport de masă, pentru copii, juniori…

„M-am alaturat echipei din cabinetul ministrului Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, din dorinta pe care am avut-o dintotdeauna, de a sprijini copiii si tinerii acestei tari! Timp de 4 ani, 2012-2016 am activat in Comisia de Invatamant, Stiinta, Tineret si Sport din Camera Deputatilor, iar din acea postura am putut initia mai multe proiecte legislative care sa vina in sprijinul copiilor si a tinerilor. La acest moment, dorinta ministrului e sa vina cu proiecte noi, sustenabile, de incurajare a miscarii sportive, la nivel national, precum si pentru gasirea de solutii de finantare a cluburilor sportive si a centrelor pentru copii si juniori! Sper ca experienta pe care am avut-o in cei patru ani de legislativ, dar si determinarea pe care o am, sa fie de folos si sa venim in fata romanilor, intr-un timp cat mai scurt, cu solutii eficiente”, a declarat pentru newsbv.ro Maria Grecea.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   O nouă acțiune de ecologizare în orașul Râșnov

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate