blog-logo

Licitație pentru executarea Studiului de Fezabilitate a centurii ocolitoare a Codlei

Licitație pentru executarea Studiului de Fezabilitate a centurii ocolitoare a Codlei

Primaria Codlea a publicat, în această dimineață, în sistemul public de achiziții publice, anunțul privind achiziția serviciilor pentru întocmirea „Stidiului de Fezabilitate Artera Ocolitoare Municipiul Codlea”.

Proiectul va contribui la devierea traficului de pe DN1 Brasov – Sibiu, care actualmente se desfășoara prin oras, pe o ruta ocolitoare la est de municipiul Codlea. 

„Este a cincea oară când scoatem la licitația această achiziție, pentru că nu s-a prezentat nimeni la primele licitații, din cauza sumei prea mici. Din acest motiv, în acest an am solicitat Consiliului Local majorarea sumei la aproximativ 250.000 de lei. Centura ocolitoare a municipiului Codlea rămâne principala investiție pentru comunitate, pentru că scoatem traficul greu din oraș, cu tot ce înseamnă disconfortul creat de aceasta”, ne-a declarat primarul interimar al Codlei, Mihai Cîmpeanu.

Valoarea totala estimată a contractului este de 252.100,84 de lei, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 iunie 2020, ora 15.00.

Alte articole:   Valiza cu amintiri a Mariei Butum din satul Veneția de Sus

Traseul centurii ocolitoare traversează DN1, înainte de intrarea în oraș, apoi calea ferată 205 Brașov – Podu Olt, DJ 112A în Est, retraverseaza calea ferată 205 și revine în DN1, în partea de Nord a orașului.

Pentru realizarea centurii sunt afectate terenuri care sunt în proprietate publică și privaăt, în suprafață de 36,98 ha.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.