blog-logo

Femeie agresată de un bărbat, la Făgăraș

Femeie agresată de un bărbat, la Făgăraș

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,violența în familie”.

,,În fapt, la data de 01 iunie 2020, polițiștii au fost sesizați telefonic de către o femeie din mun. Făgăraș, jud. Brașov, cu privire la faptul că soțul său ar fi agresat-o fizic.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, cadrele de poliție au stabilit faptul că, aspectele sesizate se confirmă, iar în conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   402 elevi din județul Brașov au ales să învețe online din cauza COVID-19

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate