blog-logo

ULTIMĂ ORĂ: Trafic feroviar blocat, la Timișul de Jos!

ULTIMĂ ORĂ: Trafic feroviar blocat, la Timișul de Jos!

Potrivit IPJ Brașov, traficul feroviar este blocat în zona Timișul de Jos, km CF 158 + 100 m, pe firul 1- ruta Predeal-Brașov.

Totul din cauza unor defecțiuni tehnice la cuplajul celor două automotoare ale unui tren Regio-Călători 16033, ce circula pe ruta București Nord-Brașov. Traficul feroviar este blocat pe ruta Predeal-Brașov.

Un tren cu 65 de călători care circulă pe relația București Nord-Brașov s-a defectat, duminică, în zona localității Timișu de Jos, județul Brașov. Potrivit Centrului Infotrafic, circulația feroviară este blocată în zonă.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul feroviar este întrerupt, duminică. pe magistrala 300, la kilometrul feroviar 158+100 de metri, localitatea Timișu de Jos, județul Brașov.

Alte articole:   Codul Muncii, modificat în Parlament. Sunt vizate adeverințele de vechime

„Un tren cu 65 de călători, care circulă pe relația București Nord-Brașov, s-a defectat în mers (probleme tehnice la motor) între stațiile CF Predeal și Brașov”, au anunțat reprezentanții Poliției Române.

Potrivit acestora, nu au fost înregistrate persoane rănite, însă circulația feroviară este întreruptă în totalitate, având în vedere că în zonă se efectuează lucrări de reparații pe celălalt sens.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate