Consiliul Județean Brașov a scos la licitație consultanța pentru concesionarea Aeroportului. Cât costă?

Consiliul Județean Brașov a scos la licitație consultanța pentru concesionarea Aeroportului. Cât costă?

Consiliul Județean Brașov a publicat în sistemul de achiziții electronice anunțul privind licitația pentru prestarea serviciilor de Consultanță pentru concesionarea Aeroportului Internațional Brașov.

Valoarea estimată a serviciului este de 5.882.352,94 lei fara TVA. Durata contractului este de 20 de luni, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 13 iulie 2020, ora 15.00.

Conform documentelor licitației, Consiliul Județean intenționează concesionarea aeroportului pentru o perioadă de aproximativ 35 de ani, termen ce va rezulta în urma analizei ipotezelor de operare și ale celor de investiții.

Evaluarea pieței are în vedere identificarea segmentelor cheie, în plan intern și internațional, defalcate în funcție de scoopul călătoriei: turism, zboruri business, air-taxi. De asemenea, se are în vedere analiza pietei potențialilor concesionari, a potențialului de zbor, prin contactarea a minimum cinci operatori aerieni care sunt interesați să opereze la Brașov și identificarea condițiilor de operare.

Nu în ultimul rând, sunt luate în calcul destinațiile și zborurile cheie la aeroporturile deja existente în România și la aeroporturile cele mai apropiate, care reprezintă concurența.

Va fi luat în calcul și traficul internațional și domestic de cargo pur și cargo la aeronave care transportă și pasageri (belly cargo).

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Weekend plin pentru polițiști: șoferi fără permis sau băuți au ieșit pe străzile Brașovului
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.