blog-logo

Primăria nu va reautoriza stația de asfalt din Bartolomeu

Primăria nu va reautoriza stația de asfalt din Bartolomeu

De mai multă vreme, oamenii care locuiesc în  cartierul Bartolomeu din Brașov spun că nu mai pot să respire și au făcut numeroase petiții către instituțiile statului, pentru că stația de asflat din zonă le face viața un coșmar.

Societatea  Fincodrum a anunțat cu ceva timp în urmă că a depus documentația pentru obținerea autorizației de mediu în vederea funcționării instalației de producere a mixturilor asfaltice, fiind în procedură de reautorizare la Agenția pentru Protecția Mediului, pentru că autorizația actuală expiră în această vară.

Pentru obținerea avizului are nevoie de un acord de la Primărie, dar primarul George Scripcaru a precizat, în ședința de Consiliu Local, că administrația locală va da răspuns negativ.

„Ei cunosc faptul că acolo este imposibil să mai funcționeze, că nu se încadrează din punct de vedere al reglementărilor urbanistice în vigoare, că sunt zone incompatibile cu vecinătățile, pentru că acolo s-a dezvoltat foarte mult zona din punct de vedere locuințe, funcțiuni educaționale, comerciale și suntem într-o zonă unde noi dorim să construim și un spital și este clar că aceste funcțiuni nu vor mai putea să funcționeze în zona respectivă”, a declarat Scripcaru.

Primarul susține cp reprezentanții firmei în cauză ar avea în vedere mutarea stației de asfalt la Hăchiu.

Alte articole:   Jurnal de artizan - Gravură manuală pe sticlă cu artista brașoveancă Astrid Bata
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate