blog-logo

O fabrică olandeză din Codlea dă afară un angajat că s-a infectat cu coronavirus. Mai mult, îl amenință cu judecata!

O fabrică olandeză din Codlea dă afară un angajat că s-a infectat cu coronavirus. Mai mult, îl amenință cu judecata!

Patronul olandez al Fabricii Driessen Manders Company  (DMC) din Codlea, care produce piese turnate si prin frezare, a decis să facă, din bani proprii, testarea tuturor angajaților. Din păcate, rezultatele sunt alarmante: 11 persoane din cele 60 angajate au fost depistate pozitiv la testul Covid.

Potrivit codlea-info.ro, decizia patronului fusese luată după ce unul dintre angajați a venit la firmă pentru a solicita un concediu medical. Bărbatul se prezentase și la Spitalul Codlea, cabinetele medicilor de familie, unde a fost introdus în zona de triaj și a fost testat pentru că prezenta simptome specifice.

Newsbv.ro a aflat și care este reacția firmei olandeze:

Reacția oficialilor companiei este stupefiantă: „Am aflat ca unul dintre angajatii nostii nu a respectat regulile pentru coronavirus. Acest fapt o sa-l coste locul de munca. Pe langa asta, DMC il va actiona in judecata in caz ca altcineva va lua virusul si/sau cineva va muri din cauza lui. Daca esti bolnav TREBUIE sa stai acasa, sunt si alte familii care pot fi afectate”.

În acest context, Direcția de Sănătate Publică Brașov a demarat o anchetă epidemiologică, care a ajuns până la Oficiul Poștal din Codlea, unde lucrează soția angajatului de la DMC, confirmată și ea pozitiv.

Alte articole:   Un tânăr din Brașov a murit după ce s-a aruncat de la etajul unui bloc din Cluj-Napoca

Din această cauză, Oficiul Poștal Codlea a fost închis pentru dezinfecție. Mai multe persoane au fost trimise în izolare la domiciliu, iar ancheta este în curs de desfășurare, conform unor surse probleme ar exista și la Primăria Codlea.

 

Distribuie dacă îți place!
  1. Asa ceva doar in Romania poti vedea ,daca se infecta patronul ce mai avea de spus ,eu nu inteleg in loc sa il ajute il da afara ,asa cretin de olandez mai rar, iar alti ii tin isonul acestui dezaxat numit patron ,angajatul ar trebui sa il de-a in judecata pt incalcarea drepturilor ,cum ar fi daca si alti angajati care daca sa-r imbolnavi ar fi ati afara pe motiv stupid ca sau imbolnavit de Coronavirus,parerea mea e sa dea firma in judecata ca castiga sigur si sa ceara daune patronului pentru gestul facut

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate