Se redeschid sălile de fitness. Măsurile care trebuie respectate

Se redeschid sălile de fitness. Măsurile care trebuie respectate

Din 15 iunie se deschid sălile de fitness, insă intrarea în sală va fi condiționată de un set de reguli de igienă și distanțare.

Anunțul a venit de la președintele Federației Române de Culturism și Fitness, Gabriel Toncean, cel care a mai spus că este nevoie să se respecte mai multe măsuri pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Deasemenea, Toncean a mai spus că sălile care oferă exclusiv spațiu pentru aerobic se vor deschide înntr-o etapă ulterioară.

Prieteni, am vești bune! Data de 15 Iunie a devenit o certitudine în privința redeschiderii sălilor de fitness. Ca urmare a discuțiilor pe care le-am purtat astăzi la Ministerul Sănătății, împreună cu reprezentanții Institutului Național de Sănătate Publică, mă bucur să vă pot anunța că vom putea face sport la aparate în curând.

Este important de precizat că, în prima etapă, vor fi redeschise doar sălile cu aparate de forță, nu și cele care oferă exclusiv spațiu pentru aerobic.

Printre măsurile de siguranță care sunt luate în calcul se află următoarele puncte:

  • accesul în sală să se facă doar cu programare prealabilă;
  • distanța între sportivi să fie de 4 metri pătrați;
  • aparatele de aer condiționat vor fi folosite, însă va fi necesară curățarea filtrelor;
  • se recomandă și aerisirea naturală;
  • va fi permisă folosirea supravegheată a vestiarelor;
  • nu va fi permisă folosirea dușurilor;
  • în timpul antrenamentului se va lăsa un aparat liber, între două aparate folosite.

Până la data de 10 iunie se va face publică lista finală a măsurilor de siguranță, care vor trebui respectate în interiorul sălilor de fitness”, a anunțat Gabriel Toncean pe Facebook.

Alte articole:   VIDEO Ce le-a spus ministrul Mediului braşovenilor veniţi la poarta depozitului ecologic despre mirosul insuportabil
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.