blog-logo

Noi dezvăluiri despre directoarea economică de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

Noi dezvăluiri despre directoarea economică de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov

Directoarea spitalului brașovean, Diana Croitoru, arestată, printe altele, de furtul unor materiale sanitare pe care le ducea la azilul de bătrâni din Moieciu unde proprietar acum este fratele ei, Ionuț Croitoru, se pare că este implicată într-un alt scandal, după cum scrie Transilvania365.

Pe lângă dosarul de evaziune fiscală și moartea suspectă a unei persoane vârstnice care era internată în azil, tânăra este suspectă că ar fi implicată și într-o caracatiță imobiliară, cu ramificații la birouri notariale.

Astfel, se pare că după ce o persoană în vârstă era internată la azil, atunci când cineva din familie venea în vizită, imediat interveneau proprietarul sau interpușii și le transmiteau că persoana internată nu dorește să comunice cu membrii acesteia, iar persoanei vârstnice i se transmitea că nu mai vine nimeni să o viziteze.

Alte articole:   Primarul din Comăna, reținut după ce a amenințat cu moartea doi ofițeri de poliție

După ce aplicau acest scenariu bine pus la punct, cei din conducerea azilului se apropiau de bătrâni, le câștigau încrederea, apoi îi ”ajutau” să le treacă cu acte moștenirea, chipurile, în schimbul îngrijirii persoanei.

În a doua etapă interveneau interpușii, dar și un notar din Brașov, care aveau grijă încercau să scape rapid de proprietate… Mai multe sesizări pe această temă sunt la instituțiile abilitate.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate