Concert live, astăzi, pe pagina de Facebook a Filarmonicii Brașov

Concert live, astăzi, pe pagina de Facebook a Filarmonicii Brașov

Transformarea activităților culturale nu mai este o noutate pentru niciunul dintre noi! Dorința de a păstra legatura cu publicul, acest dialog special pe acorduri muzicale, a rămas aceeași. Cu grijă față de noi, față de voi toți, voința noastră capătă conturul motivației de a ne păstra energia și de a ne bucura de lucrurile frumoase din jurul nostru, transmit reprezentanții Filarmonicii Brașov.


Astfel, Filarmonica Brașov susținând solidaritatea comunității, vă invită la un nou concert. În online, joi, 28 mai ora 19.00, pe pagina de facebook a instituției. O altfel de împrietenire cu muzica simfonică, o introspecție dincolo de sunete, o analiză a culorii, o deprindere a emoțiilor și o altă simțire a trăirilor.


Știm deja că schimbările mediului sunt decisive pentru sufletul nostru, așa că ne-am gândit să păstrăm inspirația serilor de joi. Pentru unii dintre fanii noștri aceste seri au devenit poveștile care lasă în urmă toată supărarea adunată, făcând loc unui prezent diferit.
Programul concertului transmis va cuprinde lucrări de referință:
E. Elgar: Serenada pentru orchestră de coarde în mi minor op. 20, D. Capoianu – Concert pentru vioară și orchestră si S. Rahmaninov – Simfonia a II-a în mi minor op. 27.


Concertul a fost susținut în 2019 de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Brasov sub bagheta dirijorului francez Christopher Petrie.


Solistul serii, Alexandru Tomescu. Celebrul violonist român care, cu vioara Stradivarius-Elder-Voicu, a scris povestea unor concerte memorabile.
Concertul se transmite gratuit pe pagina de facebook a Filarmonicii Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.