blog-logo

Bărbat rănit într-un accident de muncă

Bărbat rănit într-un accident de muncă

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, “nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și “vătămare corporală din culpă”.


,,În fapt, la data de 27 mai 2020, în jurul orei 15.30, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în cadrul unei societăți comerciale amplasate pe raza localității Sânpetru, jud. Brașov, a avut loc un accident de muncă.


Cu ocazia cercetărilor efectuate, cadrele de poliție au stabilit faptul că un angajat al societății, în vârstă de 41 ani, în timp ce desfășura activități în cadrul societății, respectiv ajuta la ridicarea unui panou de cofrare, s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut, rănindu-se la nivelului umărului stâng.
Bărbatul a fost transport la spital în vederea primirii de îngrijiri medicale de specialitate.
Cu privire la acest incident au fost înștiințați reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Brașov.

Alte articole:   Neurochirurgul brașovean Vlad Ciurea prezintă dieta care-ți ține mintea funcțională


În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, potrivit purtătorului de cuvânt al I.P.J. Braşov, subcomisar Alina Ivan.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate