VIDEO+FOTO Sterilizare cu tehnologie de ultimă generație, într-un hotel din Brașov!

VIDEO+FOTO Sterilizare cu tehnologie de ultimă generație, într-un hotel din Brașov!

Tot mai mulți români așteaptă cu entuziasm revenirea la normalitate după izolarea cauzată de COVID-19. Cei mai mulți își doresc să plece cât mai repede în concedii, dar vor ca sănătatea lor să nu fie pusă în pericol în niciun moment. La acest aspect s-au gândit și cei de la Drachenhaus, operatorul de turism care administrează mai multe proprietăți ale Simonei Halep. Acesta a devenit primul din România care deține unități de cazare biosecurizate la Brașov, dar și pe litoralul românesc.

Hotelul cu același nume, situat pe strada Nicolae Bălcescu din Brașov, în zona istorică a orașului, este pregătit din toate punctele de vedere să primească cei dintâi turiști. Sănătatea celor care le trec pragul este cea mai importantă. Toate încăperile de aici sunt dezinfectate și sterilizate cu lumină ultraviolet, cea mai eficientă tehnologie de pe piață, folosită chiar și în sălile de operație ale spitalelor. Microbii și bacteriile mor în doar câteva secunde.

Dispozitivele cu lumină UV pot fi activate numai atunci când toate persoanele au părăsit spațiul unde va avea loc procesul de dezinfectare. Radiația UV fără protecție adecvată este dăunătoare pielii și ochilor.

Chiar și turiștii care vor să viziteze împrejurimile o pot face în condiții de maximă siguranță pentru sănătatea lor.

Alte articole:   Fiscul din Brașov cumpără două blindate

Și pub-urile din zona istorică a Brașovului au închiriat astfel de dispozitive și își așteaptă clienții fără teama că aceștia s-ar putea îmbolnăvi.

https://youtu.be/rtRECsSgCoA
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.