blog-logo

VIDEO Iluminat public de discotecă la Sânpetru

VIDEO Iluminat public de discotecă la Sânpetru

Locuitorii din Sânpetru au parte de un iluminat public special, pe o porțiune puținn mai mare de un kilometru pe DJ103, drumul care face legătura cu municipiul Brașov.

Sunt discoteci și cluburi care nu au parte de astfel de flash-uri. Investiția a fost realizată de Primăria Sânpetru, după ce au fost aprobați banii de investiții de către Consiliul Local.

Inițial, anul trecut, Consiliul Local Sânpetru a aprobat suma de 20.000 de lei pentru realizarea studiului de fezabilitate:

Ulterior, investiția a fost împărțită în trei loturi, existând pentru fiecare hotărâre de Consiliu Local pentru aprobarea indicatorilor tehnic-sconomici, pentru a nu se depăși plafonul de achiziții directe:

Alte articole:   Peste 200 de militari la exerciţiul „Carpathian Eagle 2020”, la Cincu

Achiziția directă s-a făcut în sistemul electronic de achiziții publice, fiind declarată câștigătoare firma Mond Com SRL din Brașov, cu valoarea de 429.263 de lei.

Iar acesta este rezultatul final:

Distribuie dacă îți place!
 1. La parnaie cu conducerea comunei in speta dl. Poiana Sebastian, vicele. Firma Mond Com, administrata de fostul “ciocanitor” al nevestei lui. Se pare ca acum sunt buni prieteni si fura bani din primarie prin afaceri ce au ca rezultat ceea ce ati vazut mai sus.

  Reply
 2. Așteptăm ancheta, e prăpăd in primarie

  Reply
 3. In termeni de infractori au spart suma, buna asta sunt curios cine este initiatorul si cine a votat, cele trei HCL.

  Reply
 4. Jaf pe banul public ! Primar,viceprimar ,secretar consiliu local( o gluma de oameni aserviți primarului) mînă în mînă la furaciuni ,sume umflate dar în realitate ajung sa fie montate pt comunitate niste gunoaie ! Ce păzește dna-ul ??

  Reply
 5. Fura, Fura da uitati ce a iesit, Primar a Vice sunt toti vinovati

  Reply
 6. Se aude ca vine furtuna !!!

  Reply
 7. electriccastle 26 mai 2020, 4:46 PM

  Gata,…. s-a stins de tot, vesnica pomenire, bezna totala. Am inteles ca vor schimba lampile.

  Reply
 8. nu ne mai revenim, o natie de hoti si ticalosi

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate