blog-logo

VIDEO Fotbalul dă primele semne de revenire la Brașov!

VIDEO Fotbalul dă primele semne de revenire la Brașov!

Clubul CS COLȚEA 1920 Brașov și-a făcut repede temele după ultimele reglementări legislative și a programat primele ședințe de antrenamente individuale, în aer liber.

„Ne bucurăm că putem să le oferim mai ales copiilor bucuria de a face sport organizat în aer liber, chiar dacă la început antrenamentele sunt individuale. Am fost ultimul club care a suspendat antrenamentele (n.r. – 16 martie) și primul care revenim, pandemia există, respectăm întocmai regulile impuse de autorități, însă viața trebuie să continue, vreau să le mulțumesc tuturor celor are au adus copiii în aceste prime zile, dar și Jandarmeriei, care a fost tot timpul alături de noi și a confirmat faptul că măsurile luate de club sunt conform prevederilor legale în vigoare. Avem și avantajul că deținem o bază sportivă proprie pe care am pregătit-o conform reglementărilor și totul decurge normal, cu antrenamente individuale în grupuri de câte 3. Copiilor li se ia temperatura la intrare, părinții sau însoțitorii nu au acces în baza sportivă, nu este permis accesul la vestiare , după fiecare utilizare materialele folosite sunt dezinfectate, am amenajat și o cameră de izolare în caz că apar simptome specifice COVID, sperăm să nu o folosim”, spune Ciprian Jurubescu, președintele CS COLȚEA 1920 Brașov.

Alte articole:   Lista centrelor de vaccinare împotriva Covid-19 din județul Brașov. Repartiția pe localități

Antrenamentele sunt organizate de clubul brașovean, în fiecare după amiază, începând cu orele 16.00, iar programarea celor mici se face în funcție de solicitările sosite de la părinți.

Echipa de seniori se află încă în vacanță și așteaptă cu nerăbdare reluarea activității!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.