blog-logo

Acțiune de dezinsecție pe domeniul public din Săcele, astăzi și mâine

Acțiune de dezinsecție pe domeniul public din Săcele, astăzi și mâine

Primăria Municipiului Săcele în colaborare cu firma SC Metropolis Pest SRL efectuează vineri și sâmbătă, 22 și 23 mai, după ora 21.00, servicii de dezinsecție pe suprafața domeniului public al Municipiului Săcele.

Substanța utilizată pentru activitatea de dezinsecție este SOLFAC TRIO EC 200 produs de Bayer, substanțele active sunt 47.89g/L (5% w/w) cypermethrin, 23.69 g/L (2,5% w/w) tetramethin și 115.88 g/L (12,5% w/w) piperonil butoxid (PBO).

Pentru spațiile interioare și exterioare, timpul de acțiune este până la 60 de zile.

Produsele menţionate se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de catre Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupa III de toxicitate.

Alte articole:   Clădirile noi, dotate obligatoriu cu panouri solare

Serviciile de dezinsecție vor fi efectuate cu aparate de tip atomizor, generatoare de ceață rece dotate cu sistem ULV și aparate generatoare de ceață caldă.

Pentru ca activitățile de dezinsecție să fie eficiente, acestea trebuie efectuate în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public și privat, cât și la toți utilizatorii de pe raza municipiului Săcele.

În acest sens Primăria Săcele face apel către cetățeni, asociații de locatari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinfecție pe proprietăți, clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.

De asemenea, apicultorii din municipiu sunt rugati să ia toate măsurile necesare în zilele de 22 și 23 mai pentru ca acțiunea să nu afecteze viața albinelor.

Alte articole:   Brașovul va avea peste 1.000 de camere de supraveghere

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acțiunilor pe domeniul public, perioada de efectuare a activităților va fi reprogramată.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.