blog-logo

Înainte să se apuce de furat scutece, directoarea economică de la Neuro se ocupa de igienizarea spitalului

Înainte să se apuce de furat scutece, directoarea economică de la Neuro se ocupa de igienizarea spitalului

Procurorii au făcut dezvăluiri incredibile asupra modului în care directoarea economică de la Spitalul Clinic de Psihiatrie Neurologie fura materiale sanitare și le ducea la azilul de bătrâni din Moieciu de Jos, pe care îl patrona. (Amănunte AICI)

Directoarea Diana Croitoru este și ea în concediu medical. După ce a ajuns în funcția de director economic, nu cea de manager, așa cum își dorea, a trebuit să renunțe la părțile sociale pe care le deținea în firma Zodiac Tour, care administra azilul de bătrâni din Moieciu de Jos, în favoarea mamei sale.

După care și-a văzut de treabă: trimitea cu șoferul de la spital materialele furate la azil, se ocupa de concedii medicale false pentru angajații de la spital care lucrau și la azil…

Alte articole:   Direcția de Asistența Socială Râșnov caută voluntari

În 2018, politistii si procurorii brasoveni au mai efectuat perchezitii la azilul Zodiac Tour, patronat de Diana Croitoru. Atunci se vorbea despre suspiciuni de evaziune fiscala, dar nu numai.

„In cazul perchezitiiei din Moieciu de Jos au foat ridicate toate documentele referitoare la serviciile prestate precum si toate contractele incheiate cu beneficiarii si urmeaza a fi verificate”, au spus reprezentantii IPJ Brasov.

La acea vreme au existat sesizari cu privire la activitatea acestui azil, dar si legate de comportamentul proprietarilor. Un brasovean sustine ca, desi a incercat in repetate randuri sa ia legatura cu bunica lui, care se afla internata la „azilul-paradis”, nu a reusit, fiind dus cu vorba de pe o zi pe alta. Ce spuneau persoanele despre azil citiți mai multe pe transilvania365.ro.

Alte articole:   Înmatricularea și radierea mașinilor se va putea face printr-un singur drum la RAR

Diana Croitoru făcuse o adevărată „pasiune” pentru Spital

Interesant este faptul că, în 2018, după cum figurează chiar pe site-ul Spitalului Clinic de Psihiatrie la lista de investiții din 2018, la data de 1 iunie firma Diamaro Kafee primea prin achiziție direct un contract de igineizare clădiri anexe secția Vulcan, în valoare de 59.999,99 de lei.

Ulterior, Diamaro Cafee este rebotezată în C.I. Diamaro SRL, unde nu mai apare Diana Croitoru ca persoană împuternicită, ci Ionuț Croitoru, fratele acesteia.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate