Cum construim biletul zilei la pariuri sportive

Cum construim biletul zilei la pariuri sportive

Goana pariorilor după biletul zilei câștigător a devenit din ce în ce mai asemănătoare cu goana după aur din America secolului al 19-lea.

Din păcate, similitudinile nu se opresc aici, pentru că speranțele de îmgogățre rapidă pe care le aveau căutătorii de aur ai acelor vremuri se materializau într-o proporție la fel de mică precum biletele pariorilor de astăzi.

Întrebarea este ce trebuie făcut pentru ca șansele de câștig să fie mai mari pentru biletul zilnic al pariorilor.

Este o problemă de abordare greșită în primul rând: cei mai mulți pariori speră să dea “lovitura vieții” rapid, astăzi, cu doi lei pariați pe bilete cu câte 10-20 de meciuri.Este o mentalitate păguboasă, care mărește adrenalina zilnică, dar micșorează, în același ritm, conturile pariorilor.

Ingredientele unui bilet al zilei cu șanse mari de reușită sunt: cunoștințe solide despre sportul pariat, un management al banilor foarte riguros, o strategie de pariere potrivită cu profilul de risc al fiecăruia.

Cunoștințele sportive trebuie să fie concentrate pe un campionat de fotbal sau maximum două, pentru că implică mult timp dedicate studiului, analizei, vizionării meciurilor, sintezei propriilor statistici. Iar dacă dorim să facem analize serioase ale meciurilor, aria de alegere a acestora trebuie să fie strict limitată.

Managementul banilor presupune stabilireaunei sume lunare destinată pasiunii pariurilor sportive, a cărei eventuală pierdere să nu pericliteze siguranța financiară a pariorului și a familiei sale. Această sumă nu se mărește sub niciun pretext pe parcursul lunii respective, dacă apar pierderile. Cu alte cuvinte, nu jucăm la recuperare; dacă pierdem suma alocată lunar, pur și simplu o marcăm drept pierdere. Analizăm ceea ce am greșit și încercăm ca luna viitoare să învățăm din greseli și să nu le mai repetăm.

Alte articole:   Câți brașoveni vor fi testați pentru a vedea gradul de imunizare

Esența unei strategii de pariere este ca aceasta să aibă caracter individual, personal. E drept că, pentru a cizela o strategie care ni se potrivește, este nevoie de încercări repetate și de experiență acumulată în domeniu.

La final, nu trebuie să uităm un lucru capital în pariurile sportive: indiferent de strategia folosită, un număr mai mic de meciuri analizate pe care le avem pe biletul zilei înseamnă mai multe șanse de câștig pentru acel bilet.

Acestea sunt ingredientele care, adunate într-un mix perfect și condimentate cu multă disciplină și responsabilitate, pot face din atât de faimoasele bilete ale zilei surse de profit pentru pariorii ce tratează cu seriozitate această pasiune.

***

Legalbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.