blog-logo

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a fost trimis în judecată!

Vicepreședintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a fost trimis în judecată!

Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Gabor, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, după ce, în data de 24 februarie 2019, a fost prins conducând sub influența alcoolului. 

Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov aduce la cunoştinţa opinie publice
următoarele:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus trimiterea în judecată a inculpatului G.A.A., la data faptei vicepreşedintele Consililului Judeţean Braşov, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C. pen. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

În data de 24.02.2019, în jurul orei 00:50, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia Duster, al Consiliului Județean, pe str. 13 Decembrie din mun. Braşov, având o îmbibaţie alcoolică de 2,26 g/l alcool pur în sânge. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Judecătoriei Braşov.

Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.