blog-logo

Mariana Câju candidează la funcția de președinte al Consililui Județean. Cine o susține?

Mariana Câju candidează la funcția de președinte al Consililui Județean. Cine o susține?

O candidată independentă intră în lupta pentru șefia Consiliului Județean Brașov. Mariana Câju a deținut pentru scurt timp această funcție, în perioada în care fucnția trebuia asigurată interimar după arestarea lui Aristotel Căncescu de către DNA.

Iată ce spune Mariana Câju: „Îmi exprim intenția astăzi de a candida la președinția Consiliului Județean Brașov și recunoștința față de cetățenii Țării Făgărașului care, în acești 3 ani de când sunt aici, mi-au fost alături în toate demersurile și proiectele pe care le-am realizat la Făgăraș. Nu în ultimul rând, ei mi-au fost alături în această dură bătălie pe care am dus-o cu acest virus și cu pandemia care a cuprins întreaga Românie și pe care noi, la Făgăraș, datorită dârjeniei acestor oameni am învins-o. Ei totdeauna în istorie s-au descurcat cu mijloacele proprii. Am readus Făgărașul acolo unde îi este locul, în inima județului Brașov și în atenția întregii țări. La fel doresc să fac și cu județul Brașov, să îi redau demnitatea și locul pe care îl ocupă în România. Candidez independent la președinția Consiliului Județean Brașov. Ma bucur de sprijinul primarilor independenți din județ, de sprijinul majorității primarilor din Partidul Național Liberal (PNL) și de simpatia tuturor partidelor politice mari care deja au candidat la președinția Consiliului Județean. Sunt încrezătoare că sunt sprijinită de toți angajații Consiliului Județean și de angajații instituțiilor subordonate și sunt recunoscătoare și onorată de sprijinul pe care mi l-au dat partidele politice și posibilitatea de a candida din partea acestora”.

Unul dintre susțintăorii lui Câju este chiar primarul Făgărașului, independentul Gheorghe Sucaciu: „O susțin pe doamna Mariana Câju la președinția Consiliului Județean. Eu văd în doamna Câju un conducător al Consiliului Județean Brașov. Este un om care are viziune, care are capacitatea de a duce mai departe proiectele județului și de a atrage finanțări importante în județ pentru a-l dezvolta. Președinții Consiliului Județean Brașov care au fost până acum nu s-au aplecat asupra întregului județ. Au făcut în așa fel încât zone importante cum ar fi Țara Făgărașului sau zona Rupea, să nu le ajute, să le țină în subdezvoltare. Interesul politic al tuturor președinților a fost vizibil. Aș vrea să menționez faptul că, dacă ne uităm în istorie, Făgărașul întotdeauna prin votul făgărășenilor a dat președintele Consiliului Județean. Doamna Mariana Câju este un om cu viziune, este un om care face în așa fel că se înconjoară de oameni cu experiență, specialiști, oameni profesioniști care pot ajuta la dezvoltarea județului. Ea urmărește o strategie de dezvoltare, indiferent că vorbim de un municipiu sau județ. Nu îi este frică să facă acest lucru, este capabilă să aducă oameni buni în dezvoltarea unei unități administrative. O susțin și cred că la fel vor face foarte mulți primari din județ. Când știu că avem atâtea probleme în județ, am încredere că doamna Mariana Câju este o perspectivă pentru a rezolva aceste probleme și de a aduce județul în România așa cum sunt județele Cluj sau Sibiu, județe care au cunoscut o dezvoltare și o viziune a președinților Consiliilor Județene de acolo”.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   În spitalele din județul Brașov sunt internați 299 de pacienți cu COVID-19. 28 dintre ei sunt la ATI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate