blog-logo

Liberalii spun că Mariana Câju este amuzantă și face afirmații năstrușnice

Liberalii spun că Mariana Câju este amuzantă și face afirmații năstrușnice

Față de declarațiile Marianei Câju, de la Spitalul Municipal Făgăraș, care clamează faptul că ar fi susținută de, practic, toate forțele politice din județul Brașov – inclusiv de „majoritatea primarilor din PNL” – în intenția sa de a candida la președinția Consiliului Județean, Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal face următoarele precizări.

D-na Mariana Câju este liberă să își imagineze orice, să-și supraestimeze importanța propriei persoane și chiar să-și prezinte dorințele drept realitate. Are, de asemenea, dreptul inalienabil de a deveni un personaj amuzant, lansând afirmații năstrușnice, care nu au nici un fel de suport în realitate, cel puțin în ceea ce privește un așa-zis sprijin din partea reprezentanților Partidului Național Liberal.

Organizația Județeană Brașov a Partidului Național Liberal dezavuează încercarea d-nei Mariana Câju de a intra, efemer, în atenția unei părți a publicului prin asemenea alegații. Partidul Național Liberal are, de departe, cei mai mulți primari în județul Brașov și toți aceștia, împreună cu ceilalți membri ai organizației noastre, îl susțin pe președintele Consiliului Județean, dl. Adrian Veștea, ale cărui rezultate în cei 16 de ani de administrație publică vorbesc de la sine și a cărui candidatură pentru un nou mandat la președinția Consiliului Județean Brașov a fost validată de Biroul Politic Național al PNL.

Alte articole:   Lucrările de reabilitare de la Școala Gimnazială Cristian vor fi finalizate până la începutul anului școlar

Prezentăm, în acest sens, câteva declarații.

Mara Mareș, deputat PNL, reprezentant al făgărășenilor în Parlamentul României: „ Oamenii buni se strâng în jurul oamenilor buni. Oamenii oportuniști, la fel, se strâng în jurul altor oameni oportuniști. Candidatura anunțată de d-na Câju are o singură valență, atât de evidentă de altfel, și anume aceea de a crea valuri și disensiuni politice. Dar aceste valuri și disensiuni dorite de d-na Câju și echipa dânsei nu vor putea niciodată să acopere munca multă și onestă a oamenilor buni. Eu fac parte din echipa celui mai bun președinte pe care l-a avut vreodată Consiliul Județean Brașov – Adrian Veștea. Că este cel mai bun nu este doar o declarație, ci se vede cu ochiul liber, de la drumurile, spitalele și celalalte investiții ale CJ Brașov până la construirea Aeroportului, pe care mulți l-au promis, dar pe care doar Adrian Veștea îl face. Faptele vorbesc, doamna Cîju, iar eu vă spun doar atât: brașovenii și făgărășenii sunt oameni buni!”

Alte articole:   Prețuri mai mari în iulie comparativ cu luna iunie

Sorin Taus, primar PNL al localității Feldioara: „Nici nu am citit ce a declarat acea doamnă și nici nu mă interesează! Ca președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PNL din județul Brașov, afirm cu certitudine că toți primarii și consilierii locali și județeni liberali sunt alături de liderul nostru, dl. Adrian Veștea. Pentru că merită!”.

Florin Ioani, primar PNL al localității Viștea: „Dacă ar fi măcar un sâmbure de adevăr în ceea ce afirmă d-na Câju, ar fi trebuit să aflu și eu, atât ca primar PNL, cât și ca președinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Țara Făgărașului, din care fac parte, între alții, și ceilalți primari liberali din zonă. Or, nu s-a pus problema. Sunt simple fabulații! Noi îl susținem, cum este firesc, pe dl. Adrian Veștea pentru un nou mandat, iar aici nu încap discuții!”

Gheorghe Cristian, primar PNL al orașului Victoria: „Nici vorbă s-o susțin pe doamna aceasta! De unde până unde? Eu rămân fidel acelorași principii și valori, de aceea îl susțin din toată inima pe dl. Adrian Veștea. Este candidatul nostru și și-a pus amprenta cum n-a făcut-o nimeni din 1990 încoace pe dezvoltarea acestui județ”.

Alte articole:   Peste 280 de cazuri de Covid-19, în ultimele 24 de ore, în județul Brașov

Dumitru Flucuș, primar PNL al localității Șinca Nouă: „Cred că d-na Câju încearcă o manipulare ieftină și care nu va duce la nimic. E prea gogonată afirmația cu primarii noștri care, chipurile, o susțin. De ce nu prezintă măcar o dovadă în acest sens? Vă spun eu – pentru că nu are! Păcat pentru dânsa că se coboară la acest nivel. Pe de altă parte, cred că primarul din Făgăraș ar fi bucuros să spună că și-a pus omul său la Consiliul Județean, că și-a pus omul său la spitalul din Făgăraș, că și-a pus om al său în altă funcție și așa mai departe. Cred, însă, că a trecut vremea unor astfel de mentalități și abordări. Oamenii trebuie promovați pe competențele lor, probate cu fapte și recunoscute de comunitate. Tocmai de aceea eu și ceilalți liberali din Țara Făgărașului și din întreg județul suntem alături de Adrian Veștea!”.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.