blog-logo

FOTO Ursuleții din Libearty au fost hrăniți, astăzi, de către Adrian Veștea

FOTO Ursuleții din Libearty au fost hrăniți, astăzi, de către Adrian Veștea

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, a vizitat, astăzi, Sanctuarul Libearty din Zărnești.

,,Deși uneori pare greu de crezut, în spatele unor funcții politice sunt … tot oameni. Unii dintre ei fac gesturi surprinzătoare, atunci când este nevoie.
Este și cazul omului Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov. Deși cu un program extrem de încărcat, acesta și-a făcut timp și a pus la cale un plan de a ajuta cu mâncare ursuleții din Libearty. Împreună cu încă doi apropiați de-ai lui, Adrian Dănuț Apostu și Ionuț Sorin Banciu a făcut rost de pâine și fructe sufieciente pentru a asigura pentru o zi hrana blănoșilor.
Adrian Veștea a promis că va încerca să revină și cu alte transporturi de hrană pentru ursuleții din Libearty și a îndemnat ca toată lumea să-i urmeze gestul
”, potrivit purtătorului de cuvânt al Sanctuarului Libearty, Paula Ciotloș.

Alte articole:   Tânăr drogat la volan, în județul Brașov

„Este un proiect personal. Am venit in nume propriu. Din pacate nu am putut sa ii aduc si pe cei mici care sunt extrem de incantati. Au fost si altadata aici, alaturi de colegii din clasele lor si ctred ca lucrul acesta l-au facut multi copii la scoala altfel. Cred ca este necesar ca mai ales in momentele grele sa fim alaturi si sa dam o mana de ajutor”, Adrian Vestea.


„Multumim celor care s-au gandit sa ne ajute si le-au adus de mancare ursilor. Astazi acoperim mancarea pentru cei o suta de ursi. Daca si altii s-ar gandi in aceasta perioada ca si animalele au nevoie de ajutor, am aprecia foarte mult ajutorul lor”, Cristina Lapis, presedinte AMP.

Alte articole:   Haosul din Ministerul Sănătății, devoalat după demiterea lui Vlad Voiculescu și a Andreei Moldovan
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate