Ce spitale au fost vizate de perchezițiile de astăzi

Ce spitale au fost vizate de perchezițiile de astăzi

Perchezițiile de astăzi au vizat mai multe unități sanitare din Brașov. Din informațiile pe care le deținem la această oră, este vorba despre Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie.

Anchetatorii spun că, în perioada stării de urgență, cadre medicale sau angajați ai unor instituții, s-ar fi sustras de la îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, solicitând și beneficiind în acest sens, de certificate de concedii medicale fictive și totodată de materiale de uz sanitar în interes propriu.

Anchetatorii au mai fost și la Maternitate, pentru a da de un medic care era în vizor pentru eliberarea de concedii medicale false, dar acesta nu mai lucra cu unitatea sanitară de peste 5 ani.

Conform unor surse spitalicești, asistente medicale de la Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov au susținut că sunt bolnave și au prezentat concedii medicale, însă ele și-au continua activitatea la un azil de bătrâni. Se pare că și managerul unității medicale, Florin NIcușor Băgiu a semnalat această situație.

Mai precis, este vorba despre  Centrul rezidenţial – cămin pentru persoane vârstnice “Paradisul Montan” situat în satul Moieciu de Jos.

Respectivul cămin, după cum nota și Transilvania365, aparține(a) actualei directoare economice a Spitalului de Neuro, Diana Croitoru. Aceasta și-a dorit să ajungă managerul unității medicale, pe vremea când președinte de Consiliu de Aministrație atât la Neuro, cât și la Infecțioase, era Andrei Kadas, ajuns vestit după ce s-au aflat afacerile derulate în parteneriat cu membrii clanului Alexa.

Alte articole:   Unii angajați ar putea beneficia de o zi liberă suplimentară

Pentru că respectivul concurs a fost organizat ilegal, după cum constata instanța, Croitoru s-a repliat pe un alt post.

CITEȘTE ȘI Proiectul de management al Dianei Croitoru pentru Spitalul de Neuro: cumpărarea unui computer tomograf cu banii CJ

Înainte să ajungă director economic la Neuro, Diana Croitoru plătea publicitate site-ului brasovtv.com, care la această oră este administrat de o firmă unde este Ionut Croitoru, ruda acesteia.

Tot întâmpător, după ce ani la rând spunea că nu are treabă cu brasovtv.com, Kadas ajunge „producător general” la acest site. Asta, bineînțeles, după ce și-a dat demisia din PNL, Consiliul Județean Brașov și consiliile de administrație de la spitale, ca urmare a implicării lui în afacerile cu interlopii.

Brasovtv.com spune că este doar o coincidență de nume „Croitoru”

Prin prezenta vă semnalăm faptul că în articolul postat de dumneavoastră “Ce spitale au fost vizate de perchezițiile de astăzi”, faceți referire în mod ERONAT la conducerea BrasovTV, precum că “Liviu Croitoru“ este administrator/asociat și frate al persoanei la care faceți referire în articol.

Aspectele prezentate, alături de numele BrasovTV sunt total eronate, nu există grade de rudenie, iar numele de “Croitoru” este doar o “coincidență de nume”!

Vă rog să publicați pe site-ul dvs scuze publice pentru informația greșit publicată și nedocumentată.

Alte articole:   Un nou cod portocaliu de precipitaţii, la Braşov!

Echipa BrasovTV

Corect, greșeala ne aparține: scuze publice: nu Liviu, cum am scris eronat, ci Ionuț Croitoru este administrator la site și este ruda Dianei Croitoru. Restul coincidențelor rămân

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.