blog-logo

Adrian Veștea laudă repararea unui drum… național

Adrian Veștea laudă repararea unui drum… național

Președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian Veștea, laudă, într-o postare pe Facebook, faptul că drumarii de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri fac reparații la DN 73A.

„DRDP Brașov continuă lucrările la infrastructura rutieră a județului Brașov! Au reînceput reparațiile pe suprafețe întinse pe DN73A între Șinca Noua și Poiana Mărului, asigurându-se astfel legătura între Drumul pe sub Munte și orașul Zărnești!”, a scris Veștea pe pagina lui oficială de Facebook.

La solicitarea newsbv.ro, purtătorul de cuvânt al DRDP Brașov, Robert Elekes, a precizat că lucrările au început încă de anul trecut și au ajuns până la Șinca Nouă. În acest moment se lucrează între Șinca Nouă și Poiana Mărului, iar ulterior să se facă lucrările pe tronsonul rămas până la Zărnești.

Alte articole:   Campanie de colectare a deșeurilor electrice, în weekend, la Brașov

„Se fac reparatii pe suprafete intinse, adica sunt niste plombe pe suprafete mai mari de pana in 500 de metri liniari. Intentionam si refacerea unei bucati mai lungi de drum, de aproximativ 10 km, prin metoda de reciclare la rece, care inseamna refacerea bazei drumului si aplicarea unui covor asfaltic nou, dar deocamdata se lucreaza la proiectare si depindem si de alocarile bugetare. Lucrarile de efectueaza cu utilajele noastre proprii, de la Sectia Productie”, ne-a declarat Elekes.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate