blog-logo

Un tânăr a spart șase mașini din care a furat mai multe bunuri

Un tânăr a spart șase mașini din care a furat mai multe bunuri

Polițiști din cadrul Secției 3 Brașov, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat (șase acte materiale) și furt calificat.

,,În fapt, la data 18 mai 2020, în jurul orei 02.10, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută a provocat distrugeri mai multor autoturisme.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 23 ani, din localitatea Augustin, județul Brașov, ar fi distrus prin spargere geamurile a trei autoturisme staționate într-o parcare din municipiul Brașov și ar fi pătruns în interiorul acestora cu intenția de a sustrage bunuri.

Ulterior, acesta ar fi încercat, fără a reuși, să pătrundă în alte două autoturime parcate în acea zonă.

De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză ar fi sustras plăcuța unui autoturism parcat într-o altă zonă a municipiului Brașov și ar fi distrus prin spargere geamul unui autovehicul.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea lor”, potrivit I.P.J. Brașov.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Polițiștii au prins mai mulți șoferi băuți la volan și fără permise de conducere

Leave a Reply

Your email address will not be published.