Seria concertelor online continuă la Filarmonica Brașov

Seria concertelor online continuă la Filarmonica Brașov

Filarmonica Brașov continuă seria de concerte transmise în mediul virtual, sub egida “Filarmonica la Tine acasă”.

Astfel, melomanii sunt învitați joi, 21 mai 2020, de la ora 19.00, la un Concert Simfonic Extraordinar ONLINE, de excepție!

Va fi transmisă înregistrarea concertului de arhivă susținut în 2019 de Orchestra Simfonică, condusă de dirijorul brașovean, renumitul maestru Horia Andreescu, unde invitata serii a fost celebra pianistă Kristina Miller, din Austria.

Avem nevoie de muzică în viaţa noastră…Conştientizând nevoia de frumos, mai ales în aceasta perioadă, Filarmonica Braşov continuă transmisiunea concertelor online în fiecare joi, ziua de concerte a instituţiei.

Pentru braşovenii melomani, aceste manifestări artistice fac parte dintr- un stil de viaţă. Este modul în care Filarmonica te scoate din rutina cotidianului, oferind acea plăcere care oferă bucuria de a fi împărtăşită cu ceilalţi.

Continuăm să fim împreună prin armonia pe care concertele transmise o aduce tuturor. Publicului, dar şi artiştilor. Dorul şi dragostea de muzică, sunt acum şi de-o parte şi de cealaltă! Desigur, vorbim în continuare de transmisiunea unor concerte înregistrate ce fac parte din arhiva Filarmonicii Braşov.

Filarmonica la Tine acasă”, aduce în această săptămână un program de excepţie, într-o interpretare de mareclasă şi rafinament: M.Ravel:Bolero şi P. I. Ceakovski – Concertul nr. 1 pentru pian şi orchestră în si bemol minor op. 23 şi Suita de balet „Lacul lebedelor” op. 20 a (selecţiuni)”, a spus Alexandra Grancea, PR Filarmonica Braşov, potrivit brasov.net.

Concertul va fi transmis GRATUIT, pe pagina de facebook a Filarmonicii Braşov!

Alte articole:   Acțiune nocturnă pentru salvarea unui turist în Piatra Craiului
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate