S-a stins profesorul Cezar Ardeleanu, jucător la Steagu Roșu între 1967-1969

S-a stins profesorul Cezar Ardeleanu, jucător la Steagu Roșu între 1967-1969

De la stânga la dreapta: Ardeleanu, Gane, Gyorffy, Goran, Necula, Hârlab (Foto: GSP – Bogdan Bălaș)

O altă figură emblematică a sportului brașovean ne-a părăsit: profesorul Cezar Ardeleanu a pierdut bătălia cu boala grea care l-a lovit și a plecat dintre noi. Ieri, 10.05.2020 a decedat.

Născut la 11 decembrie 1944 la Beiuș, în nordul Ardealului, a activat ca profesor la Liceul agroindustrial Budila, apoi la Liceul Agroindustrial Prejmer din județul Brașov, ca să își termine activitatea profesională la Școala generală nr. 12 Brașov, unde a activat și ca director adjunct.

Ca sportiv de performanță în fotbal a jucat la nivel de divizia națională A la echipele Știința Cluj și Steagul Roșu Brașov. După terminarea activității sportive a fost antrenor al Centrului olimpic de pregătire copii și juniori al Federației Române de Fotbal, Clubul Sportiv Brașovia și Steagul Roșu juniori.

Ca membru al Asociației Județene de Fotbal, a fost însărcinat cu școlarizarea unor noi promoții de instructori și antrenori în domeniu, cu numeroase diplome de excelență de la Clubul Olimpic Brașov și la Clubul Școlar Brașovia.

A fost un excelent prieten și partener devotat al tuturor sportivilor, indiferent de ramura de sport. Un om devotat integral lumii sportului.

Dumnezeu să te primească în lumea îngerilor săi. Condoleanțe familiei greu încercate.

______________________________________________________________________________

Un gând pios la trecerea in neființa a unui excepțional om și prieten profesorul Cezar Ardeleanu.
Dumnezeu sa te aibă in paza!!
Drum bun între îngeri!!
Fam. Dr. Pecurariu Ioan Ovidiu și fam. Dr. Falup Pecurariu Cristian.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.